Вход

Световен ден на снега в Пампорово

Световният ден на снега е втората фаза на кампанията за повече деца на снега. Световният  снежен ден се провежда отвъд членството във FIS за по-широката общност в зимни спортове. Инициативата се стреми да мотивира децата, като насърчава всички заинтересовани страни да празнуват всичко свързано със снега по целия свят едновременно. С една дума, World Snow Day е най-големият празник на снега през цялата година.

За пореден път курортът Пампорово се включва в отпразнуването на Световния ден на снега по инициатива на Международната ски федерация (FIS) на 17 януари 2016, ски център Студенец!

Целта на това социално събитие е да предизвика всички да се обединят около зимните спортове и всички дейности, свързани със снега, но най-вече да предизвика интерес у децата да се радват на снега и да опознават все повече зимните спортове!

Очакваме малки и големи да се забавляваме заедно в неделя, 17-ти януари от 11:00 часа на ски център Студенец, за да се включат в зимните игри. Всеки от вас ще има шанса да участва в томбола с много атрактивни награди, подготвени от нашите приятели от Rossignol, както и от домакина на събитието “Пампорово“ АД.

Специално за всички деца организираме отново зимни игри с шейни, дърпане с въже, слалом, стрелбище със снежни топки, DJ и музика, топли напитки и голямо сладко изкушение за всички. За да привлечем отново все повече деца да заобичат зимните спортове и снега, на 17-ти януари, неделя, Пампорово АД обявява - за всички деца до 6 навършени години безплатно ползване на лифтовете (с придружител) и за всички деца от 7 до 12 години (11,99) символичната цена на лифт картата от 1 лев!

Последно променена вНеделя, 17 Януари 2016 17:47

Banner 468 x 60 px