Вход

Персонала на компанията Е.Миролио ЕАД се включи в кампанията по популяризиране действията на Зелени Балкани свързани с програмата за възстановяване на лешоядите

Част от персонала на заводите на Е.Миролио EАД в Свищов, Сливен и Ямбол, като посланици на неправителствената организация Зелени Балкани, изразява своята съпричастност към опазване на природата в България и се ангажира със "застъпничество"  в усилията за опазване на редките и застрашени видове от флората и фауната на страната. Застъпничеството представлява израз на съпричастност на частни лица, фирми или организации, към подпомогане и разширявяне информационните дейности за популяризиране значението на лешоядите и  програмата за тяхното завръщане в страната.
 
От страна на Зелени Балкани до поделенията на Е.Миролио ЕАД в Свищов, Сливен и Ямбол бяха изпратени информационни материали за лешоядите и червеногушата гъска в България, които да бъдат разпространени в различните производствени звена на фирмата.   
        
За целите на кампанията, по инициатива на посланиците от Е.Миролио ЕАД, Зелени Балкани ще  разработят и специални стикери за коли  с логото "Аз подкрепям Зелени Балкани", с които всички желаещи могат да вземат участие в популяризиране на дейността на неправителствената организация за опазване биоразнообразието на България.

"От Зелени Балкани разчитаме на обществеността в своята мисия за завръщане на редките животински и растителни видове в страната. Вярваме, че без подкрепата на самите граждани, нашите дългосрочни консервационни програми няма да са успешни. Тъй като те се реализират в обществена полза, вярваме, че могат да бъдат изведени до успешен край, само с подкрепата на самите граждани", споделя Елена Стоева от екипа  на Зелени Балкани. Ето защо ние от Зелени Балкани изразяваме своето удовлетворение от разширяване кръга от посланици на организацията с включване на работници и специалисти и от компанията Е. Миролио ЕАД.
 
Ако и вие желаете да станете застъпници за картала - може да се свържете с нас на имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., моб. тел. 0887574699.

Не забравяйте, че в момента имаме критична нужда и от подкрепа за завършване на нашата кампания, чрез набирането и на преки дарения, в полза на програмата, което можете да направите на линк 
https://greenbalkans.org/Stani-povelitel-na-kartal-1-7190

 

Banner 468 x 60 px