Вход

Кметът Илко Стоянов и изявени български спортисти и треньори ще наградят най-добрите спортисти на церемонията “Спортист на годината“ 2021 в Благоевград

Кметът на oбщина Благоевград Илко Стоянов заедно с изявени български спортисти и треньори ще връчат наградите на най-добрите претенденти, треньори и спортни деятели.  Тържествената церемония на „Спортист на годината“ ще се проведе на  14 декември от 19.00 часа в зала „Скаптопара“.

Категориите, в които ще бъдат отличени спортистите  са „Спортист на годината - мъже и жени“, „Юноши и девойки до 18 години“, „Отбор на годината“, „Треньор на годината“, „Феърплей“, “Спортисти в неравностойно положение”, “Заслужили спортни деятели“ и „Посланици на спорта в Благоевград по света”, “Спортист на годината – изборът на Благоевград”, както и „Шампиони на България до 14 години“ от различни спортни клубове в Благоевград.

На церемонията са поканени Илияна Раева – председател на Българската федерация по художествена гимнастика, Невяна Владинова – заместник-председател на Федерацията по художествена гимнастика, Кубрат Пулев - Европейски шампион по бокс за професионалисти в свръхтежка категория и неговия брат Тервел Пулев – носител на интернационалната титла в полутежка категория на Световната Боксова Асоциация при професионалистите.

Демонстрации на спортни клубове по спортна и художествена гимнастика, карате и таекуон-до, както и Клуб по спортни танци ще бъдат част от богатата програма на чаканата с огромен интерес церемония “Спортист на годината, 2021” на Благоевград.

Събитието ще се проведе при спазване на всички противоепидемични мерки.

Banner 468 x 60 px