Внимание
  • JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 986
Вход

Община Благоевград се включва в Европейска седмица на спорта

  • Написана от 
  • Публикувана в Общество

Европейски ден на спорта ще се проведе в Благоевград. Инициативата е част от кампанията на Министерство на младежта и спорта за провеждане на Европейска седмица на спорта и се организира от Община Благоевград съвместно със спортните клубове и училищата в града. Събитието ще се проведе на 18 септември /петък/ от 8:00 до 20:00 часа. Мероприятия ще има през целия ден в спортен комплекс “Пирин” и зала “Скаптопара”.

Целта на събитието е клубовете да представят пред родители, деца, гости на града възможностите за спорт в общинските бази на Благоевград. От  16:00 часа до 20:00 часа в комплекс “Пирин” ще се проведат демонстрации на различни видове спорт. В тях ще вземат участие КСГ „Л. Солачки“ – спортна гимнастика и батут“, естетическа гимнастика „Прима“, таекуон-до клуб „Фолкън“, боксов клуб „Македония“, спортен клуб „Самбо-Дети“, боксов клуб „Македония“, боксов клуб „Ипон-зенит“, гимнастически спортен клуб „Пирин – Благоевград 2011“ и спортен клуб по канадска борба „Спартак“ и др.

По същото време на паркинга  пред ученическия интернат ще бъдат представени  рекламни материали на спортните клубове,  развиващи дейност на територията на община Благоевград. 

 

Последно променена вПетък, 02 Октомври 2015 17:18

Banner 468 x 60 px