Вход

Клъстер „Фестивалите в България“

На 30-ти септември 2016 година бе основан клъстерът „Фестивалите в България“. Това е сдружение от осем български фирми, обединени от една обща кауза-да разпространяват и популяризират българските фестивали, форуми, празници и други събития. Дейността на съдружниците се извършва в сайта и в социалните мрежи, където можете да намерите подробна информация за над 500 събития из България. Текущият проект на дружеството е проекта: www.fest.bg – най-големият портал за фестивални и съборни събития в България.

Основатели в инициативата са следните компании:

Яна Тур ЕООД Това е една от водещите туроператорски фирми на българския туристически пазар в сферата на събитийния туризъм. С двадесет и четири годишната си история-Яна Тур представлява екип от компетентни и опитни в бранша служители.

Травел Майнд ЕООД Фирмата се занимава с маркетинг и иновации в сферата на туризма. С пет годишната си история те са успели да се докажат като професионален и амбициозен екип с креативно и творческо мислене и да помагат за развитието на успешни туристически бизнеси в България и чужбина.

Семира ЕООД Софтуерна фирма която се занимава с различни технологични проекти. По-известна е на пазара с името на най-успешния си продукт и първия по рода си в България – „Имейл Инвест“.

Национална Медийна Група ООД Още познати като „Парадигма“, това са екип от медийни професионалисти, занимаващи се със списания, вестници и сайтове.

Ени Тур ООД Туроператорска агенция Сдружение Дружество „Знание“ Една от най-големите и утвърдени български асоциации за професионално обучение в. Те извършват дейностите си в Благоевград, София, Монтана, Варна и други български градове.

Петрийски Фешън ЛТД Те са български фешън брад. От основаването си през 1992 година до сега те произвеждат дизайнерски и качествени дрехи.

Ени Филм ООД Фирмата се занимава с туристически филми и предавания, както и с професионално заснемане на концерти и събития.

Тепърва ще научавате много интересни новини за проекти на “Фестивалите в България”.

Автор: Руми Борисова

Последно променена вСряда, 25 Януари 2017 13:17

Banner 468 x 60 px