Вход
обновено 10:26 PM EET, Jan 15, 2021

За нас

Здравейте,

Balkanite.net е независима Интернет медия с публицистично, и художествено съдържание, за история, култура, обществени отношения, бизнес и природа, подпомагащо развитието и информационното обслужване на туризма.

Балканите Нет е бранд създаден през 2008 година, системно популяризиран и налаган на Интернет пазара. Третата версия на портала стартира през септември 2015г. и бързо набира почитатели с новите си 10 сайта, система за видеоконферентна връзка и популярни фейсбук страница, профили в Twitter, Facebook, Youtube, Google+, Myspace, LinkedIn, Instagram и др.

Разнообразието на рекламни форми включва - рекламна площ (предоставяна за реализиране на максимален брой импресии или тематично ориентирана), рекламни публикации, видеопредставяне, Online предавания с продуктово позициониране, скрита реклама и публикуване в социалните мрежи и портали за видеосподеляне. Професионалната оптимизация на портала извежда рекламирания продукт на водещи позиции в най-популярните Интернет търсачки. Дългогодишният ни опит в областта на рекламата гарантира високо качество на рекламните банери, публикации, видеопредставяне, снимков материал и презентиране в социалните мрежи. Нашата реклама е ненатрапчива, но запомняща се в една напълно позитивна медийна среда подкрепяща бизнеса, обществените отношения, културата и природата на Балканите.

 

Абсолютно недопустимо е публикуването на порнографско съдържание, налагане на омраза и иницииране на политически събития и кампании в мрежата. Всеки регистриран потребител може да предлага нови инициативи, творчески категории и да организира групи и дискусии. За помощ можете да се обърнете към администратор в нашата контактна форма  или на имейл Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.. Най-добрите Ви авторски материали ще бъдат публикувани на Главната страница или ще послужат за сценарий, който ще заснемем и публикуваме съвместно с автора. Материалите, които имат финансова стойност за Вас трябва да бъдат защитени с авторско право. Балканите Нет не може да осигурява защита от презапис и използване на материали или да следи за авторско право. Моля публикувайте само материали Ваше лично творчество.

Желаем Ви приятни минути на страниците на www.balkanite.net !

 

Имейл за контакт:

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Имейл за изпращане на материали:

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

 

Banner 468 x 60 px