Вход
обновено 10:26 PM EET, Jan 15, 2021

Организиране на видеоконференции и обучения

Системата е изградена върху собствен видео сървър с възможност за провеждане на видеоконференции, интерактивно обучение, отразяване на събития на живо и с  видеоучастие на всички Интернет посетители с  уебкамера, микрофон и чат. Предлага интернет телевизия, продуктово позициониране на живо, видеоконсултации и др.
Системата осигурява многофункционална връзка и позволява едновременно провеждане на няколко мероприятия със свободно участие или чрез регистрация.
Сферата на приложение е многостранна:
-    Провеждане на пресконференции по европейски проекти, общински мероприятия, фирмени пресконференции и др.
-    Провеждане на всякакъв вид обучения с регистрация, възможност за изпит на живо, индивидуални консултации, тестове и др.
-    Провеждане на конкурси, представяне на изделия и технологии, туристически презентации, концерти, интервюта с въпроси на живо от мрежата и др.
-    Интернет телевизия с живо предаване от всяка точка многокамерно ПТС заснемане, излъчване на филми, реклами, предавания и др.
-    Представяне на водещи специалисти – доктори, инжинери, архитекти, хора на изкуството с картина на живо и презентация (PDF, Power Point)
Системата поддържа видеоконферентна връзка на сайтовете на Балканите Нет, но може да бъде монтирана на сайта на клиента.  Конференциите, предаванията и всички излъчвани материали могат да бъдат записвани за повторно излъчване или отчет. В излъчваните събития може да бъдат поставяни различни рекламни материали и видеоклипове по желание на клиента.

Предимства

 

-  С изграждането на системата върху собствени сървъри можем да гарантираме най-висока степен на защита на информацията и предотвратяване на опити за неоторизиран достъп в процеса на конференцията.  Не използваме чужд ресурс. Не предлагаме „ресейл“ услуга а директен абонамент на клиентите към нашата мрежа.

 -  Използваме надеждни сървъри, подсигурени с добра мрежова и енерго независима връзка.

-  Позволява използването на всички познати канали за комуникация - видео, аудио, чат, презентация, споделен екран от всички участници. Възможност за смяна на презентиращия, позволяваща преместване на презентацията във всяка точка на света по време на конференцията. Възможност за презентиране на филми и клипове с HD качество и свободно миксиране на записани материали, музика външни микрофони

и подвижни камери в процеса на конференцията с поставяне на надписи и ефекти в реално време с най-високо телевизионно качество. Възможност за включване на живо на всеки участник с камера, микрофон, презентация и чат.  

-  Възможност за представяне на живо на отдалечени събития с неограничен брой камери, директно излъчване и повторение в youtube, ustream и сайт на клиента по желание. 

-  Възможност за провеждане на обучения с  регистрация организирани от клиента. Възможност за платена регистрация с индивидуален код за достъп. Възможност за организиране на неограничен брой конференции с платен достъп. Организиране на собствен канал за провеждане на конференции. 

Ресурсно осигуряване

 

-  Заснемане с 1 видеокамера   и монтаж в реално време с една уеб камера.

-  Заснемане с повече камери.

-  Излъчване на конференцията на видео стена с възможност за контакт с Интернет участниците и следене на презентационната дъска и чата. 1 оператор.

-  Многокамерно заснемане, презентиране, подготовка на Power point презентация, следене на Интернет участниците и организиране на диалог. Смесване на звук.

-  Услугата видеоконференция може да бъде инсталирана и върху сайт на клиента по желание. Така тя се превръща в част от неговата информационна политика. Към тази услуга предлагаме  YOUTUBE профил за преглед на записани конференции.

 

Схема на работа

 

Banner 468 x 60 px