Вход
обновено 10:26 PM EET, Jan 15, 2021

Акробатът Енчо Керязов стана "Будител на годината"

Енчо Керязов спечели сърцата на слушателите на Радио FM+ и получи най-висок вот в гласуването, заради дейността на своята фондация, която подпомага талантливи деца. Основното мото на неговата организация е: "Благотворителността осмисля успеха!", а самият Керязов е воден от дълбокото си лично убеждение, че успелият човек трябва да върне на обществото онова, което е получил. За да получи специалния плакет златен ключ, инкрустриран със символи от глаголицата, от името на Енчо Керязов, на церемонията (направо от летището) пристигна олимпийския шампион Йордан Йовчев.
Йордан Йовчев с миналогодишния носител на приза д-р Милен Врабевски и с носителя на наградата на ФМ+ Мирослав Боршош

 

Развълнуван той прие приза и сподели, че още в началото на новата година заедно с Енчо организират гала-спектакъл в зала Арена Армеец, с най-големите звезди на световното цирково изкуство, като всички средства ще отидат за благотворителност.
На церемонията в клуб „Перото“ в Националния дворец на културата, основателят на фондация "Българска памет" д-р Милен Врабевски отличи една от номинираните в кампанията каузи, тази на учителката Марияна Пенчева, приютила в дома си 10 деца, след като пансиона, в който живеят затваря врати. Младата учителка пристигна заедно с очарователните дечица, които бяха атракцията на вечерта. На сцената Марияна сподели, че е от хората, които вярват в чудеса и в това, че всеки може да промени света. Учителката пристигна на церемонията, за да зарадва своите дечица, макар че месец преди церемонията е починала нейната майка, най-голямата й опора в правене на добро.

Ива Дойчинова и Евелина Павлова с учителката Марияна Пенчева, приютила в дома си 10 деца

Последно променена вВторник, 03 Ноември 2015 19:19

Banner 468 x 60 px