Вход

ДОБРА НОВИНА! Веригата „БГ Маркет“ направи дарение на МБАЛ-Благоевград в подкрепа за борбата с COVID-19

Борбата с COVID-19 активира много хора и фирми, които подеха инициативи за дарения на болници и лекари, които в момента са на първа линия в борбата с болестта.

Такова дарение МБАЛ – Благевград получи днес от веригата хранителни супермаркети „Бг Маркет“, управителите й са решили да подпомогнат дейността на лечебното заведение и работещите в него.

Сумата, която фирмата дарява е 8000 лв., а целта е да се подкрепи благоевградската болница в момента, в който лекарите работещи в нея са изправени пред заплахата от короновируса.

„Всички, които имат възможност би трябвало, да подпомогат болниците и лекарите в една такава ситуация. Съпричастни сме в тази борба, която медиците ни водят ежедневно и това е най-малкото, което можехме да направим.“, заяви Владимир Миленков, който е един от собствениците на веригата.

Той допълни още, че въпреки, че в Благоевград все още положението не е критично, съвсем близо до нас е Банско, където има множество случаи и всички би трябвало да прояви разбиране и да помогне, с каквото може.

„Опасността е факт, сега е момента да бъдем единни и да си помагаме.“, категорични са бизнесмените. Те призоваха още всеки, който има възможност да подкрепи болници и лекари в цялата страна, защото в моменти като този, най-важното е да бъдем единни и да си помагаме.

Последно променена вСряда, 18 Март 2020 17:09

Banner 468 x 60 px