Вход

МВнР получи благодарности за помощ по време на пандемия

В ситуация като сегашната, когато животът и работата на всички е утежнена от разпространението на COVID-19, е особено приятно да получим признание за усилията в помощ на гражданите.

В писмо Мая Костова от Смолян благодари на вицепремиера и министър на външните работи Екатерина Захариева и нейния екип за професионализма и денонощната работа в услуга на гражданите.

„Уважаема госпожо Захариева, с настоящето писмо изразявам задоволството и удовлетворението на нашето семейство от работата на подопечното Ви министерство, в частност от денонощната работа на Ситуационния център и лично от професионализма и своевременните отговори на г-н Румен Владимиров“, пише Мая Костова.

Тя подчертава, че „въпреки извънредната ситуация, успяваме да продължим проектите си, свързани с пътуване зад границите на България, благодарение на Вашата усърдна работа“.

Дирекция „Ситуационен център“ на МВнР, чийто девиз е „Винаги готов да помогне!“, приема сигнали и молби за съдействие при бедствени ситуации на български граждани денонощно на телефонните линии на дирекцията +359 2 948 24 04; +359 2 971 38 56 или на имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

МВнР препоръчва на българските граждани, при пътувания в чужбина, да се възползват от възможността да се регистрират в рубриката "Пътувам за…” на следния адрес: (https://mfa.bg/bg/embassyinfo).

 

Banner 468 x 60 px