Вход

Хей, всичкии! Елате и вижте щурия и пъстър свят на Оливера

Името и е Оливера и е на 24. Повечето я познават като усмихнатото и щуро момиче от YouTube канала Olive’s Branch. Баща и е сърбин, а майка и – от България, и затова у дома говорят на техен си език, който е българо-сръбско-английски, но пък те се разбират идеално.

Въпреки че почти не е живяла в България, Оливера говори доста приличен български, който даже я прави още по-очарователна, отколкото е (а тя е много очарователна, повярвайте ни).

Израства по почти цялото земно кълбо (преувеличаваме, разбира се). Живяла е в Ню Йорк, Сингапур, Сърбия, а в момента можем да я намерим по някоя от лондонските улици с голяма чаша кафе в ръка. Занимава се активно с YouTube и поддържа цели два канала – един на български и един на английски, който от скоро е факт.

Учи актьорско майсторство в САЩ, подвизава се като модел. Между всички тези занимания тя успя да вмъкне и нас, за да си поговорим!

Оставяме ви в приятната компания на усмихнатата, щура и забавна Оливера...

Как реши да се занимаваш с YouTube?

Винаги съм обожавала да гледам видеа на различни влогъри. Освен това правенето на филми ми е страшно интересно, а и обичам да съм пред камерата.

Затова реших да дам шанс на YouTube и се оказа любов от пръв поглед...

Каналът ти има над 100 хилади абонати. Очакваше ли да има такъв успех?

Ако трябва да съм честна, не. Изобщо не предполагах да се превърне в български канал. Това дойде буквално от нищото. Първоначалната идея беше да правя видеа на английски, който растеше бавно, но сигурно.

Когато българската аудитория разбра за българските ми корени те буквално завзеха канала! Беше лудница...

Българите просто окупираха (в добрия смисъл, разбира се) Olive’s Branch. Започнах да правя видеа само на български, защото не всички говорят чужд език. Така се появи и идеята за втория канал – Olivera, който пък е само на агнлийски. Така никой не е сърдит!

Наскоро пусна и своята модна линия. Как я създаде?

Това е нещо, с което страшно се гордея. Забавлявах се много, защото работих с екип от безкрайно талантливи и близки мои хора. Това от своя страна улесни самия процес – беше приятно и спокойно. А скоро... предстои и още нещо, с което да ви зарадвам!

Кое е любимото нещо, свързано с България?

О, това трябва да е баницата! Просто не мога да й се наситя... Наскоро открих, че имам непоносимост към млечни продукти и трябваше да спра техния прием по здравословни причини. Мога обаче да ви уверя, че все още ще ям баница! Просто е ТОЛКОВА ВКУСНО!

Кое е любимото ти място в България?

Не съм била на много места в страната, ако трябва да съм честна. Планирам да обиколя повече това лято. Нямам търпение да видя Бургас след няколко седмици! Чувала съм, че там е прекрасно през лятото...

С кой известен влогър би искала да направиш видео някой ден?

Безспорно мечтата ми е да работя с невероятната Лили Синг (известна като iiSuperwomanii). Винаги е била голямо мое вдъхновение и искам един ден да съм толкова успешна, колкото нея. Просто нейната енергията и нагласата и спрямо света са нещо, което ме кара да запрятам ръкави и да работя здраво всеки ден!

Не знам какво ще стане, но...?

Нещо ще стане!!

http://uspelite.bg

Banner 468 x 60 px