Вход

Варненци вече вечерят в небето

Пускат пилотно небесният ресторант на Морска гара във Варна, съобщиха за Varna24.bg стопаните на уникалното съоръжение. Концепцията "Dinner in the sky" пристига директно от сърцето на Европа.

 Малцина от местните и гостите на града ще имат възможност да се насладят на петстепенно меню със селектирани напитки или мискологични коктейли съчетани с гастроспециалитети. Очаква се зад работния плот на небесния ресторант да застанат и гост кулинари добре познати от телевизионния екран. 

От екипът на "Dinner in the sky" споделиха, че можем да очакваме и други изненади през периода на събитието. 

 Платформата ще се издига пет пъти дневно до 50 метра височина от четвъртък до неделя включително. А цените за преживяванията в небето ще бъдат 99 лв. за коктейл и 199 лв. за вечеря. Резервациите вече са в продажба на сайта на събитието www.dinnerinthesky.bg.

 Комплексът на "Dinner in the sky" разполага с над 150 кв.м. площ обзаведена и аранжирана с дизайнерски италиански мебели и аксесоари. По този начин Dinner in the sky дава възможност за провеждане и на корпоративни и частни събития не само в небето. Организаторите споделиха с нас , че вече има интерес и от местни компании , които обмислят да се реализират събития за свои клиенти.

"Вечеря в небето" е кулинарен спектакъл, който ще се случи за първи път във Варна в периода 28 юли - 15 август 2017г. Преживяването е и любима атракция в Брюксел, Париж, Рим, Лас Вегас, Дубай, ЮАР и други градове в света.

 Dinner in the sky е изживяване за всички сетива, а не просто обикновена вечеря във въздуха. 

Доказателство за уникалността на услугата е фактът, че за десетте години от старта на вечерите във въздуха само 450 000 гости са имали възможност да се насладят на невероятни гледки, съпроводени със селектирани напитки и гастроспециалитети. 

Времетраенето на всяко хранене във въздуха ще бъде между 40 - 75 мин.

 Локацията предоставена от порт Варна осигурява уникална 360 градусова гледка. 

С този проект Варна ще затвърди имиджа си на локация за премиум преживявания за ценители.

http://www.kmeta.bg/varnenci-veche-vecheryat-v-nebeto

Последно променена вСъбота, 29 Юли 2017 14:30

Banner 468 x 60 px