Вход

Кампанията на гражданското общество на Белица „ Подай ръка в нужда“,

Кампанията на гражданското общество на Белица „ Подай ръка в нужда“, организирана само за ден и половина за жители на кв. „Русовица“, приятно изненада 28 семейства крайно нуждаещи се и болни с разнообразни хранителни продукти от първа необходимост.
Благотворителната кампания стартира на 21 март по обяд и приключи на 22 март вечерта. С общите усилия на хора с благородни сърца за ден и половина се събра голямо количество хранителни продукти, които днес 23.03.2020 се раздадоха от група доброволци – граждани на Белица, оборудвани с маски и ръкавици, спазвайки правилата свързани с коронавируса.

Снимка на Maia Padareva.
Хранителни продукти: боб, леща, ориз, захар, сол, олио, брашно, различни видове консерви, картофи, кромид, тестени изделия(кус-кус, юфка, макарони ), хляб, лакомства подходящи за деца- домашни сладка, конфитюр, лютеница, мед, пастет, бисквити и др. приятно изненадаха 28 семейства от ромския квартал. Хората останаха толкова развълнувани от неочакваното, че не можеха да отреагират веднага.

Снимка на Maia Padareva. Щастливи и доволни те благодариха от сърце на своите дарители и пожелаваха на всеки един от тях да е жив и здрав и много щастлив !
Човек има нужда от друг човек, когато е зле, а не когато е добре !

Banner 468 x 60 px