Вход

Удължава се срока за участие в конкурса за кратко видео (VLOG) на тема “Сподели културното наследство на твоя регион”

Проект: Младите хора - новите промоутъри на културната идентичност на трансграничния регион   Реф. номер: CB006.2.23.055

Поради получени множество запитвания от кандидати и текущата извънредна обстановка решихме да удължим крайния срок за участие в конкурса за кратко видео (VLOG) на тема “Сподели културното наследство на твоя регион”. Новият краен срок за участие е 29 май 2020 г.

Сега е момента да използвате свободното време и да бъдете креативни! Разкажете ни за Вашaта идея за популяризиране на културното наследство на вашето населено място. Най – добрите от Вас ще получат грамоти и безплатно участие в серия от обучения в България и Северна Македония! Обученията ще бъдат проведени при първа възможност след нормализиране на обстановката в страната!

Подробна информация, условията за участие в конкурса и изискванията към видеата може да намерите тук: Facebook страницата на проекта: https://www.facebook.com/youngpromoters.eu и в Интернет на адрес:  www.youngpromoters.eu.

Останете здрави!!

Тази публикация е осъществена със съдействието на Европейския Съюз. За съдържанието на тази публикация отговорност носи единствено Сдружение Бизнес информационен и консултантски център - Сандански и не може по никакъв начин да отразява мнението на Европейския Съюз.

Banner 468 x 60 px